Per Anderssons släkt

För att läsa mer än vad som står på dessa sidor, måste man vara inloggad. Om du är släkt med mig, så hör av dig så kan jag släppa in dig på "din" släktgrens sidor. För inloggningsuppgifter, kontakta mig.

Ivar Andersson & Ellen Lindgren

Min farfar och farmor, Ivar Andersson och Ellen Lindgren. Ivar har en stor del av sina anor i Farhult i nordvästra Skåne. Det finns också lite rötter i Halland och i trakterna kring Örkelljunga och runt Helsingborg. Ellen har sina anor i huvudsak från Oderljunga- och Vedbytrakten. Båda är de födda och uppväxta i Bjuv.

Ivar Andersson

Min farfar, Ivar Andersson har en stor del av sina anor i Farhult i nordvästra Skåne och hans far Nils Peter Andersson flyttade till Bjuv för att arbeta i gruvan. Rötterna på hans fars sida kommer även från Halland och Småland. På moderssidan kommer släkten bl a från Örkelljungatrakten och trakten runt Helsingborg, t ex Bårslöv och Ottarp. Han är född och uppväxt i Bjuv.

Ellen Lindgren

Min farmor, Ellen Lindgrens släkt på moderssidan kommer från Oderljunga- / Vedbytrakten. Hennes mor Kristina Olsson flyttade till Bjuv och träffade där Gustaf Andersson Lindgren. Hans släkt kommer bl a från Norra Vram och Kropp. Ellen är född och uppväxt i Bjuv.

Karl Olsson och Ruth Landgren

Min morfar och mormor, Karl Olsson och Ruth Landgren med anor från Skåne, Göteborg, Kalmar och Öland.

Karl Olsson

Min morfar, Karl Olsson, född och uppvuxen på Stattena i Helsingborg. På sin fars sida kommer han från Välluv, Bårslöv, Hässlunda, Raus och Härslöv. Hans mors anor är från Skaraborg, Göteborg, Kalmar och Öland. 

Ruth Landgren

Min mormor Ruth Landgren har sina anor i bl a Högseröd, Esarp, Landskrona, Slimminge, Andrarum och Brösarp. Långt tillbaka kan det finnas lite Tyskta gener. Ruth är född och uppvuxen i Hasslarp och familjen flyttade till Helsingborg när hon var tonåring.

Hela min släkt

Här finns hela min släkt, men den är bara till för mig...

All my genealogy, in English

For my eyes only...

KONTAKT
Email: Per Andersson

Senast uppdaterad: 2021-01-10